REFERENTIES

Referenties waar we trots op zijn.

Wil je graag een volledige referentielijst? Stuur ons een mailtje.


Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen moedigt medewerkers aan om met de fiets naar het werk te komen. Fietsen draagt bij aan de vitaliteit van medewerkers, zorgt ervoor dat het ziekenhuis beter bereikbaar is in de spits en dat er meer parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers beschikbaar zijn.

De Pompestichting heeft gehoord van het succesverhaal van de overburen CWZ en heeft het plan dit succes ten minste te evenaren. De Pompestichting doet haar best ervoor te zorgen dat de medewerkers niet alleen fit aan hun werkdag beginnen, maar ook fit thuiskomen.

HoSt Holding B.V. is een snelgroeiend bedrijf op het Kennispark in Enschede. Ze kennen het belang van fitte medewerkers en maken daarom graag gebruik van onze dienstverlening. Met veel succes kunnen we wel stellen.

Woningcorporatie Domijn wil als woning verduurzamen, en dan niet alleen wat betreft haar woningaanbod. Sinds de verhuizing naar de Performance Factory in Enschede maakt Domijn gebruik van Fietsendnaarjewerk.nl. “Het is een doorslaand succes. De fietsenstalling staat boordevol!”

Aan de A1 in Deventer staat het pand van Gezondheidsdienst voor Dieren. Maar het is helemaal niet vanzelfsprekend dat je met de auto naar je werk gaat. Ze doen er alles aan om alle medewerkers te motiveren om op de fiets te komen.

Onze eerste serieus grote klant is het Medisch Spectrum Twente. Al sinds de bouw van het nieuwe ziekenhuis in het centrum van Enschede sparen fietsende medewerkers Bikies. Al drie keer heeft het MST de fietsenstalling uit moeten breiden om alle fietsen een veilig plaatsje te kunnen geven.